Web, internet i oblaci

Web je danas najpovoljniji medij za prezentaciju proizvoda i usluga. Velika većina ljudi informacije o nekom proizvodu prvo potraži na webu. Društvene mreže, forumi i blogovi mjesta su za komunikaciju, razmjenu iskustava, pa i sklapanje poslova. Web aplikacije su danas raširene zbog mogućnosti korištenja na raznim preglednicima i operativnim sustavima kao klijentima. Sposobnost ažuriranja i održavanja web aplikacija bez distribucije i instaliranja softvera na potencijalno tisuće klijentskih računala je ključni razlog za njihovu popularnost. Vaši podaci i programi smješteni su negdje tamo u oblaku. Ne trebate više brinuti o serveru, kopijama, instalacijama. Za rad vam je dovoljno računalo ili uređaj sa preglednikom.

Web aplikacije

Web aplikacije su poslovni programi koji koriste bazu podataka na nekom serveru, virtualnoj privatnoj mreži ili u oblaku. Za rad sa programima ne treba nikakva instalacija, nego samo uređaj sa preglednikom.

Web stranice

Stranice koje radimo su moderne, inovativne i zasnovane na najnovijim tehnologijama i trendovima, profesionalno dizajnirane, sadržajne i prilagođene pregledu sa raznih uređaja. Održavanje stranica je omogućeno kroz vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem.

Hosting i VPN

Za aplikacije, stranice, baze podataka i mailove osiguravamo smještaj na infrastrukturi vodećih hosting, VPN i cloud tvrtki gdje je osigurana brzina, sigurnost i zaštita podaka.

PRISTUP sa mobitela

Bez obzira gdje se vi nalazili, u vašem uredu, domu ili bilo gdje, poslovni podaci su Vam uvijek dostupni.

Pristupiti možete stolnim računalom, tabletom, pametnim telefonom ili bilo kojim prikladnim uređajem koji ima vezu na internet.

Naše web aplikacije su napravljene u modernim razvojnim alatima i dizajnirane tako da je korisnikov doživljaj prilikom rada na bilo kojem uređaju, jednostavan, brz i ugodan.

Razgovor

Planiranje

Dizajn

Razvoj

Testiranje

Isporuka

Dizajn, brending i foto

Vaš poslovni identitet mora na prvi pogled biti vizuelno izdvojen od prosječnosti.
Web stranice ili reklamni materijali su prva stvar koju klijent vidi i ima svega nekoliko sekundi da bi dobio neki dojam. Prvi utisak je itekako bitan. Obično se kaže da slika vrijedi više od tisuću riječi, ali lijepa i nezaboravna slika govori sve.
Vizar za dizajn i fotografiranje usko surađuje sa tvtkom Smart One Studio.

Logo i digitalna umjetnost

Kvalitetan i lijep logo može uzdignuti vaš brand iznad prosjeka u vrlo kratkom vremenskom periodu. Vjerujemo da je kvalitetan logo vrlo bitan za vaš brand identitet. Budući da je logo jedan od najlakših načina i najjeftiniji način da se istaknete često je to vaša prva poslovna branding odluka .

Fotografije

Profesionalnom fotografijom možete svoju web stranicu, marketing i druge projekte izdvojiti iz mase. Bilo da vam trebaju fotografije za web, albumi od vjenčanja, marketing materijali, fotografije proizvoda, mi vam svojim znanjem i iskustvom, možemo pomoći napraviti taj poseban dojam.

Brending

Branding je bitan dio modernog poslovanja. Dosljednost vašeg predstavljanja putem web stranica, logotipa, vozila , tiskanih materijala, uniforme, posjetnica, marketinga i drugih stvari koje vas predstavljaju, jedan od najboljih načina da se prikaže vaš profesionalan i nezaboravan izgled.

  • Sve
  • Web aplikacije
  • Web stranice
Top